Skip to content

FlyNet

FlyNet

видеонаблюдение

FlyNet проектира, изгражда и монтира системи за 24/7 видео наблюдение, като цена, място и време са съобразени с вашите възможности.

Информация

Ние от Флай НЕТ проектираме и изграждаме разнообразни решения в сферата на видеонаблюдение, пожароизвестяване, интернет, компютърни мрежи, домофонни системи и контрол на достъпа.

Нашият екип от висококвалифицирани инженери ще отговори на всяко едно Ваше изискване. Основата на нашия успех се гради върху правилния подбор на техническите средства, съвременните методи и практики, които използваме. Именно те са гарант за крайния резултат. Високата ефективност на всяка система е плод на дългогодишния опит и практика на нашите служители.

ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ

A

B

Контрол на достъпа

Можем да изградим слаботокови системи от всякакъв тип, независимо от предназначението им. Проектите ни изцяло са ръководени от вашите желания и изисквания.

A

B

Периметрова охрана

A

B

IP решения

Период за пазене на записи 10/20/30 или повече дни.

Често задавани въпроси

Инсталирането на една система отнема от 1 до 3 работни дни.

  • DVR (Digital Video Recorder) системите се използват за аналогови камери и записват видео в цифров формат.

 

  • NVR (Network Video Recorder) системите се използват за IP камери и  записват директно от мрежата. NVR системите обикновено предлагат по-високо качество и повеяе функции.

PTZ камерите могат да завъртат (pan), наклоняват (tilt) и увеличават (zoom) изображението дистанционно. Те са подходящи за наблюдение на големи пространства като паркинги или открити площи, където е важно да се следят различни зони с една камера.

Ип решения.

Спецификации

Камера.

DVR

Поддържаме всички видове камери.

Висококачествено видео.

Full HD 1080p

Картина с висока резолюция, за да видиш дори и най-малките детайли.

Клиента
0
Завършени проекта
0
Инсталирани камери
0
Инсталирани DVR/NVR
0

Галерия